top of page

Min magiske morgenrutine

Min effektive og magiske morgenrutine tar bare 20 minutter og er avgjørende for at jeg skal få en god start på dagen.


Treningsklær og god kaffe

God kaffe er et must for at jeg i det hele tatt skal ha lyst til å stå opp, så det er et nydelig høydepunkt i morgenrutinen. Blander gjerne litt kollagenpulver i den første koppen. Hvis jeg tar på meg treningsklær er listen lavere for å ta en liten økt enn om jeg først tar på meg noe annet og deretter må skifte for å komme meg på matten. Klikk her for å se de fineste treningsklærne.


Mattetid

Listen min er ultralav for morgenøktene mine! Her er det viktigste å bare komme seg PÅ matten, hva jeg gjør eller hvor lenge jeg gjør det er nesten uvesentlig. Når jeg først setter i gang holder jeg på i 5-20 minutter. Noen dager trenger jeg bare en stretch, mens andre dager er jeg klar for en styrkeøkt. Lytter alltid til kroppen og er fornøyd og stolt av meg selv uansett. Her finner du korte økter som er perfekte om morgenen.


Mental check-in & meditasjon

Bruker Self-care planene hver dag, da har jeg full oversikt over rutinene mine (last ned planene gratis her). Jeg sjekker inn mentalt, så jeg får tømt hodet og kjenner etter hvor jeg står. Så mediterer jeg i 5-10 minutter, utrolig viktig del av morgenrutinen min for å nullstille kropp og sinn. Du finner meditasjoner og pusteøvelser her.


bottom of page