top of page
 • Må man ha noen forkunnskaper for å være med?
  Nei, jeg gir tydelige instruksjoner om hva du skal gjøre underveis i timen.
 • Kan jeg bruke Stuio Paus når jeg har en eller flere skader?
  Har du skader så husk å ta hensyn til disse og følg alltid legen sine råd i forhold til hva du kan gjøre. Det som er fint med yoga er at du ikke skal prestere eller sammenligne deg med andre. Dette er noe du gjør for deg selv. Lytt til din egen kropp og endre eller hopp over stillinger som kjennes feil ut for deg.
 • Trenger jeg noe spesielt utstyr?
  I utgangspunktet ikke, men det er veldig fint å ha en yogamatte eller lignende. Løse klær som du kan bevege deg i gir en bedre opplevelse. I noen av timene kan man bruke ankelvekter.
 • Kan jeg bruke Studio Paus når jeg er gravid?
  Det viktigste er at du lytter til kroppen din. Generelt bør gravide være forsiktig med rotasjonsøvelser og for mye stretching, men kan gjøre yoga som normalt ellers så lenge det føles riktig.
 • Hvor lenge må jeg vente med å bruke Studio Paus etter at jeg har født/tatt keisersnitt?
  Vanligvis sier man 8 uker, men lytt til kroppen din og de signalene den gir. Ta pauser når du har behov for det underveis, og vær forsiktig med krevende rotasjons- og mageøvelser.
 • Hvordan sier jeg opp abonnementet mitt?
  Logg deg inn i Studio Paus og gå inn på medlemssiden som heter "Mine abonnementer". Trykk på abonnementet nederst på siden og deretter på "Avslutt abonnement". Medlemskapet ditt vil da avsluttes ved neste betalingsperiode.

Fant du ikke svar på det du lurte på? 

Spør i chatten eller send meg en mail:

bottom of page