top of page

5 steg til en god morgenrutine

Hvorfor ha en god morgenrutine?

Har du en god morgenrutine kommer du til å føle at du ligger et hestehode foran resten av verden og bli motivert til å ta vare på deg selv videre ut over dagen. Implementerer du disse fem punktene som non-negotiables i morgenrutinen din kommer du til å begynne å glede deg til å stå opp!

Steg 1: Forbered deg dagen før

Gode morgenrutiner starter om kvelden! Legg frem klær, still vekkerklokken og legg telefonen langt unna så du ikke ender opp med å snooze. Sist men ikke minst: legg deg i tide. Se siste episoden av favorittserien din i sengen så du bare kan skru av og sove når du merker at du er trett.


Steg 2: Start dagen med vann

Drikk minst ett glass vann med én gang du våkner. Når vi sover svetter vi og mange sover med åpen munn, noe som fører til at vi blir dehydrert i løpet av natten. Det er derfor viktig at vi fyller på med vann før vi tar dagens første kaffekopp.


Steg 3: Mental check-in

Sett deg ned med det daglige check-in skjemaet du får i Studio Paus og bruk fem minutter på å sjekke inn mentalt. Da får du avdekket hva du er takknemmelig for, hvordan du har det og hva du trenger for å ha det bra i dag. En slik innsjekk gir deg mental balanse og et bedre utgangspunkt for å møte eventuelle utfordringer i løpet av dagen.


Steg 4: Meditasjon

Bruk en app eller en av meditasjonene i Studio Paus til å resette systemet ditt om morgenen. Meditasjon reduserer stress, kontrollerer angst og kan forbedre hukommelse og konsentrasjon. Legg listen lavt, 5 minutter er bedre enn ingenting!


Steg 5: Bevegelse

Kanskje du ikke er typen som kjører på med en hard core pilatesøkt om morgenen, men det viktigste er bare å få i gang kroppen. Du kan starte med en 10 minutters yogaflow for å få i gang blodomløpet. Når du først har kommet deg på matten kan det hende du får lyst til å bygge på med 10 minutter til, og vipps så har du fått inn en 20 minutters økt!

Comentarios


bottom of page