top of page

Fem tips til egenpleie i en hektisk hverdag

Selv om dagene flyr er det så viktig at du setter av litt tid til å ta vare på deg selv. Her mine fem beste tips til egenpleie for deg som egentlig ikke har tid.


FÅ NOK SØVN

Søvn er viktig for at du skal holde deg frisk, reduserer risikoen for hjertesykdommer og reduserer stress. Gjør leggingen til et rituale du gleder deg til! Sett på musikk på badet og tenn et lys mens du fjerner sminke og pusser tenner. Les et blad på sengen (som sikkert er 4 måneder gammelt fordi du aldri har tid ellers).


BEVEG DEG HVER DAG

10 min på matten

Legg listen lavt når det gjelder trening, start med 10 minutter og så kan du eventuelt stacke på med flere timer hvis/når du kommer i siget.


DRIKK NOK VANN

Å drikke nok vann sies å ha disse effektene på kroppen: forbedrer fordøyelsen, smører leddene, opprettholder metabolismen og forebygger luftveissykdommer. Ha en liten flaske i vesken og en på pulten så du alltid har lett tilgang.


MEDITASJON

Meditasjon kan forebygge stress og angst, øke kreativiteten og gjøre deg mer tålmodig. Det er ikke mange minuttene daglig før du kan kjenne forskjellen. Jeg klemmer inn en minimeditasjon i bilen de dagene det er superhektisk.


PLEI DEG SELV

Det skal ikke så mye til før man føler seg litt freshere! Og det trenger ikke å ta lang tid. Min favoritt-hack er å ta ansiktsmaske mens jeg mediterer.Commentaires


bottom of page