top of page

Oppskrift på enkel og rask grønn juice

Sellerijuice: den enkleste og raskeste grønne juicen du kan lage hjemme


For å lage denne magiske grønne juicen kutter du av den nederste delen der hvor stilken er, skylle bort eventuelle jordrester og stapper resten ned i juiceren. Ikke masse kutting eller styr, musikk i mine ører!


Stangselleri inneholder fiber, magnesium, sink og A, B, C & K-vitamin. Det å drikke ren sellerijuice kan forbedre fordøyelsen og rense kroppen for avfallsstoffer, noe jeg synes gir meg en renere hud. Jeg drikker ett glass på tom mage om morgenen før jeg inntar noe annet.

For å lage ca 2 liter juice bruker jeg ca 6-8 bunter med stangselleri. Husk at juicen bør oppbevares i tett glassflaske i kjøleskap, og helst drikkes så fort som mulig (jeg drikker opp i løpet av et par dager).


Hvis du skal investere i en juicemaskin hjemme, anbefaler jeg å gå for en som ligger midt på treet prismessig slik at du får kvalitet, men slipper å angre på at du har brukt masse penger hvis du ikke bruker den så ofte. Jeg er veldig fornøyd med min maskin fra Philips, du finner en tilsvarende her.


Comments


bottom of page