top of page

Online trening - 5 fordeler med treningsprogram på nett

Online trening gir mange muligheter og fjerner flere begrensninger knyttet til den tradisjonelle studiotreningen. Ikke bare er trening på nett med på å effektivisere hverdagen da den ikke er lokasjonsavhengig, men det gir også mulighet for fysisk aktivitet på reise, i arbeidstiden eller for deg med små barn i huset. Her er fem fordeler med treningsprogram på nett.


I Studio Paus får du enkle og effektive økter med online poweryoga, perfekt i en hektisk hverdag hvor det er lett å nedprioritere seg selv. Timene er designet for å stramme opp kroppen og gi deg mer overskudd så du kan bli den beste utgaven av deg selv. Kvalitativ bevegelse og pust er i fokus, så du får velvære og trening i ett. Prøv Studio Paus gratis i 7 dager her.


1. Tren når det passer deg

Enten du er et morgenmenneske som står opp før resten av familien, eller om du har mer tid etter at barna har lagt seg - trening på nett er tilgjengelig når det passer deg. Fleksibiliteten med online trening gjør at du kan se an fra dag til dag når det passer deg best å trene. Følger du en challenge i Studio Paus kan du gjøre programmet når som helst, sjekk hvilken challenge som går nå.


2. Tren hvor som helst

Med appen til Studio Paus har du digital trening i lommen og kan dra opp telefonen hvor som helst og ta en økt. Enten om du er i parken og har 10 ledige minutter til en stående økt, eller om du er på ferie og ønsker å ta en time på hotellrommet, digital trening kan gjøres hvor som helst. Skaff deg appen til Studio Paus her.


3. Slipp dørstokkmila

Mye av grunnen til at trening blir utsatt i hverdagen er den berømte dørstokkmila. Med et digitalt treningsprogram slipper du denne problemstillingen, det er bare å rulle ut matten på stuegulvet og sette i gang.


4. Spar tid på reisevei

For folk i tidsklemma teller hvert minutt, og vi bruker nok av tid til transport enten om det er reisevei til jobb eller kjøring av barn til trening. Som medlem av et online treningsstudio kan du ta reiseveien ut av ligningen og spare verdifull tid som du kan bruke på andre ting - trening for eksempel.


5. Følg ditt eget tempo

Har du et treningsprogram på nett står du fritt til å velge de timene som passer deg akkurat den dagen, så du kan lytte til kroppen og følge ditt eget tempo. Kanskje du har sovet dårlig og heller vil ta en stretch-time enn å kjøre på med hard styrke. Online trening gir deg større mulighet til å styre treningen din så den blir skreddersydd etter dine behov.
Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page