top of page

5 Velværevaner du HAR tid til

Som du kanskje har fått med deg, er mitt mission med Studio Paus at du skal ta bedre vare på deg selv i den hekstiske hverdagen din. Greia er at du trenger ikke å sette av så mye tid til egenpleie bare du er litt flink til å multitaske! Her er fem velværevaner du har tid til på en helt vanlig ukedag:


EYEPATCHES

Jeg slenger på noen eyepatches når jeg står opp og lar dem virke imens jeg mediterer og sjekker inn mentalt, smører matpakker, trener etc. Kombinerer gjerne med å farge øyenbrynene også. Eyepatchesene jeg bruker ligger her.


5-10 MIN PÅ MATTEN

10 min på matten med stretching eller en effektiv styrkeøkt er ingenting! Hvis du holder deg unna telefonen din fra du våkner og til du er ferdig med å trene tipper jeg at tiden er tjent inn allerede.


ANSIKTSMASKE

Pleier du å se på TV på kvelden? Sannsynligvis er svaret ja, og når du ligger der kan du like gjerne la ansiktsmasken virke. Her finner du min favorittmaske.


BILMEDITASJON

I stedet for å scrolle på Instagram, ta en 5-10 minutters meditasjon i bilen. Hvilket annet sted kan du sitte helt alene i total stillhet i løpet av en dag? Jeg har blitt helt hekta!


HÅRKUR

For å la hårkuren sitte i lenge nok, pleier jeg å fukte/vaske håret på kvelden og la den virke over natten. Husk håndklede på hodeputen! Hårproduktene jeg elsker finner du på denne siden.


Produktene finner du her.

Comments


bottom of page